Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jep. Sivujen CCS koodi kieltäytyy päivittymästä tein sille sitten mitä tahansa, olen nyt 2 päivää tämän kanssa takunnut JOTEN vaihdan sivustoa.... uusi sivu ilmoitetaan kun ne on valmiit -_-'

 

TERVETULOA

HEI MISSÄ OLEN?
Oletkin eksynyt Heart on Fire sivustolleni, mahtavaa toivottavasti viihdyt! Heart on Fire on ns. Kotisivuni Star Stable peliin liittyen. Pidän sivuston lisäksi yllä blogia johon linkin löydät alempaa. Halusin kuitenkin lisäksi jonkinsortin aktiivista sivua itselläni pelistä pitää joten päätin luoda tämän sivuston omaksi ilokseni pääosin.

MIKÄ ON STAR STABLE?
Star Stable on hevosaiheinen online peli joka perustuu vanhoihin StarShine Legacy, Star Stable sekä Star Academy nimisiin peleihin. 

KUKA OLET OIKEASTI?
Olen 21 vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta. Harrastuksiini kuuluu pääosin pelaaminen sekä piirtäminen.


Linkkejä:

Horde
SSO Sukuposti
Viimakoura

Omia sivustojani:

Deviantart
Youtube
BlogiPÄIVITYKSIÄ

31.1.2018 - En pidä sivustoa enään niin ajan tasalla kuin normaalisti, mutta pyrin kuitenkin päivittämään sivustoa niin aktiivisesti kuin voin! Aloin taas pitämään blogisivuani myös pystyssä joten sieltä saatat löytää aktiivisempaa toimintaa, en ole jättämässä tätä sivua joten siitä ei huolta :) Lisäsin omiin sivustoihin kuitenkin linkin blogiini.

29.7.2017 - Uusi projekti aloitettu, lisätietoja löytyypi "Muokkaukset" osiosta.

27.7.2017 - Pikkupäivityksiä ja uusi linkki omiin sivustoihin, menkääs katselemaan~

17.4.2017 - Sivujen päivitystä, linkkejä lisäilty tähän etusivulle (kuten varmaan huomasitte), lisäksi lisäsin tuon 'Muokkaukset' osion pari päivää takaperin mutten muistanut sitä tähän päivitellä.

12.4.2017  - Sivujen luonti, ulkoasu ja perusmuokkaamista. Koitetaan saada sivut mahdollisimman nopsasti valmiiksi ja toimintaan nii olis näitä kiva kattellakkin :).
©2018 layout1 - suntuubi.com